Webbutik

Akustikskärm
Akustikskärm

Akustikskärmar från Bagatell

Bagatell Akustikskärm för bland annat slagverk och andra ljudstarka instrument. Tack vare de hjulförsedda stativen är skärmarna enkla att flytta och vinkla så att de passar just dina behov. Du kan till exempel Bygga en ”vägg” mellan brassinstrument och framförvarande instrument som då skyddar känsliga öron. Samtidigt får Brasset en bra medhörning och spelar då automatiskt känsligare. vanligt bland många musiker. Akustikskärmar är en enkel och billig åtgärd som kan rädda många öron innan det är försent. Alla slags Musiker: Akustikskärmarna är lika användbara för *Symfoniorkester, Musikkårer, Storband, Rockband med flera. Akustikskärmarna är en billig investering som kan bespara musikerna ett livslångt lidande. Akustikskärm för orgel: Bagatell har även tänkt på ljudstarka orgelpipor. Med vår skärm kan du kan sätta en vinklad ställbar akustikskärm framför ”vassa” orgelpipor som reducerar ljudet avsevärt och samtidigt fördelarar ut ljudet i kyrkorummet utan att det försvagas för publiken.
Belysning
Belysning
Bagatell har belysningar som passar de flesta musiker med bland annat vår storsäljare:Bagatells nya LED Lampa från Manhasset, passar till de flesta Notställ och även våra Klavernotställ. Denna nyhet är det mest innovativa som kommit fram på marknaden senast tiden vågar vi påstå. Med 15 st. små LED-lampor i rad får du ett fullgott ljus på ditt notställ. Lampan är gjord av tålig svart ABS plast – denna multi-LED lampa är garanterat bländfri för publiken då den är avskärmad bakåt. –Snygg och enkel design som inte dominerar och sticker upp, eller tar bort focus från konsertupplevelsen – Lamphuvudet är vridbart. Batteridriften räcker garanterat 6 – 8 timmar på en laddning utan att försvagas. (3st små batterier) Vissa batterityper klarar upp till 24 timmar. Lampan kan även drivas med El-drift. Vår Allround B2 lampa passar lika bra på flygelns tjocka tränotställ som det tunna plåtnotstället. Pianolampa. För pianot har vi en fristående ställbar lampa i guldfärg eller svart. Körbelysning: till körpärmen finns våra lätta lampor med klämfäste att sätta på körpärmen. Två tunna ställbara armar med fyra små ledlampor kan vara räddningen när det är skumt i lokalen.
Dirigentpinnar
Dirigentpinnar
Gå till produkterna
Podier/gradänger
Podier/gradänger
Gå till produkterna
Notställ
Notställ
Bagatell har marknadsfört och sålt Manhasset produkter i över 20 år. Notställen är unika på så sätt att det är steglös inställning utan skruvar. För att du ska känna dig säker har nu fabriken lovat livstidsgaranti på den funktionen. Bagatell Teleskop-från ”Manhasset” USA, den nya generationens notställ. Glöm bort alla skruvar. Med Bagatells Teleskopnotställ justeras höjden på notstället steglöst utan skruvar, detsamma gäller notskivan. Vacker design för känsliga miljöer. Notstället är tillverkat i svartlackerad stål och lättmetall. Vi lämnar livstids garanti på samtliga Teleskopmodeller. Teleskop Standard har stabil, fast fotplatta. Skärmen är av lättmetall. standard ”Teleskopens” höjd är 65 – 133 cm. vilket räcker för de allra flesta behov. Vi har även en kortare variant som är 41 – 72 cm. Manhasset notställen finns i olika varianter och även 3 olika vagnar som kan ta från 12-25 st notställ. Vill du ha olika färg på notställen, till exempel röda för rum nr 1. och blå för rum nr 2. Osv då har vi div varianter du kan välja.
Notställ Piano
Notställ Piano
Bagatell Pianonotställ är en notställsförlängare (”long stand”) för alla slags klaverinstrument, passar bl. a till piano, flygel, synth, samt alla slags keyboards. Det behövs ingen montering, klart att använda på tre sekunder. Pianonotstället står stadigt tack vare den räfflade gummilisten på undersidan. Du som orkestermusiker och Dirigent kan även använda den på ditt ”vanliga” notställ när du har många blad. (se bilder under kategori Notställ.) Med Bagatells unika patent kan du ställa upp till fem A4 sidor i bredd. Notstället klarar även stora tjocka böcker. Nu slipper du allt bläddrande, alla papper står säkert på detta pianonotställ, Ingen bladvändare behövs heller vid konserter, du klarar allt själv. Välj färg som passar bäst till ditt klaverinstrument. Vi kan erbjuda klaver-notställen i följande färger:
  • Transparant (svagt rökfärgat)
  • Svart
  • Vit
  • Orange
  • Röd
  • Grön
  • Gul
  • Blå
  • Transparant
Orgelbänk
Orgelbänk
Som organist är det viktigt att arbetsmiljön anpassas så bra det bara går. Om inte sitthöjden är individuellt anpassad efter varje person finns det risk att man får spänningar i rygg och nacke vilket i sin tur leder förslitningsskador. Med Bagatells justerbara orgelpall kan du reducera dessa risker. Bagatells Orgelpall är tillverkad i massiv vacker Björk, något tonad som standard. Du kan även få den i valfri färg mot en liten extrakostnad. Med en vev på sidan ställs sitthöjden enkelt in mellan 58-76 cm. Orgelpallen klarar en pedalbredd på max 127 cm. Vi kan även mot en extra kostnad öka pedalbredden några cm.
Piano/flygel-Medar
Piano/flygel-Medar
Med Bagatells Flygelmedar, Pianomedar och Digitalpianomedar klarar du att enkelt flytta ditt instrument själv. Alla våra pianohjul är av högsta kvalitet och klarar även de tyngsta instrumenten. Vi lämnar 10 års garanti på hjulen vid normalt användande. Pianomedarna är konstruerade av vår egen Pianotekniker och passar på alla storlekar av piano. Även äldre modeller som kan vara både breda och mycket tunga. Även våra Flygelhjul är konstruerade så att de passar alla slags flyglar, även de flesta digitalflyglar som är alltför tunga att flytta utan flygelhjul. Samtliga modeller har Broms på delar av medarna. På våra flygelhjul behövs ingen montering, det räcker med 2 personer som lyfter ett ben i taget och sedan kör under ”vaggan”. Du behöver alltså inte montera några långa metall skenor för att det ska fungera, våra ”vaggor” är så pass stadiga och stabila ändå. Pedalerna på instrumentet hamnar endast ca 35 mm högre efter installationen. Flygelmedarna levereras i 3-pack.
Stolar & Pianobänkar
Stolar & Pianobänkar
Musiker ska sitta skönt och ergonomiskt rätt. Bagatell har tagit fram Körstol /Orkesterstol i flera modeller för olika behov. ”Sittra” Modell 1. har fasta ben med sittriktig vinkel. Sittra finns i tre olika modeller och gemensamt för samtliga är att de har sittriktig vinkel, stoppad sits och rygg samt att de är mycket lätta att stapla. Tack vare att sitsen på Sittra är lite insvängd baktill slits inte tyget sönder vid stapling. Sittra finns i standardutförande med svart tyg och svart stativ. Övriga färger kan specialbeställas. Det går även att beställa extra korta ben för barn. ”Sittra” Modell 2 och 3 har justerbara ben Pianobänk / pianopall Numera är det lika självklart att det ska vara bekvämt att justera pianopallens höjd. Vår storsäljare ”Bach” med hydraulisk lift där du bara drar i handtaget så höjs sitsen smidigt, Bach finns i olika varianter bl.a med ergonomisk lutning som är skönt för besvärliga ryggar. Du kan även välja mellan tyg, konstläder och äkta läder.
Tillbehör
Tillbehör
Gå till produkterna

Våra produkter