Ett Svenskt företag i Linköping

Bagatell startade sin verksamhet 1997 med att utveckla egna produkter, främst för musiker och musikpedagoger, parallellt med detta utvecklingsarbete har vi fram till idag byggt ut sortimentet så vi kan erbjuda det mesta när det gäller musiktillbehör.

Bagatells specialområden är notställ, körpodier, körstolar, orkesterstolar, pianomedar, flygelmedar och akustikskärmar i alla storlekar.

PROFFS PÅ MUSIKPRODUKTER

Vår strävan är att ta fram enkla, smarta, billiga produkter med vacker design utan att ge avkall på kvalitet. Tack vare egen tillverkning och import kan vi erbjuda marknadens lägsta priser på de flesta produkter. Vi samarbetar med världens främsta och ledande tillverkare när det gäller flera av våra produkter.

Bagatell musikprodukter är bl.a. svensk generalagent för det amerikanska företaget Manhasset som är världsledande vad gäller notställ (85% av den amerikanska marknaden, 75% av den franska marknaden).

LASSE SUNDVALL

Grundare av företaget är Lasse Sundvall som har mer än trettio års erfarenhet av kommunala musik- och kulturskolor, varav de sista arton åren som rektor i Åtvidaberg och Norrköping.

Lasse Sundvall är utbildad klarinett och saxofonpedagog på musikhögskolan och har även lång erfarenhet som dirigent och orkesterledare inom blåsorkestrar och storband. Han är fortfarande aktiv musiker och spelar bl a i flera olika jazzensembler samt gör egna kyrkokonserter.

SAMARBETE

Bagatell musikprodukter har sedan flera år tillbaka ett ständigt pågående samarbete med yrkesverksamma musiker, körledare, kantorer och pedagoger runtom i landet för att ständigt utveckla och förbättra våra produkter.

Vi vet vad våra kunder kräver.

Välkommen